Met woorden de wereld een stukje beter maken

Een mens moet het doen met de talenten die hij heeft. Wel, bij mij zijn dat woorden, zinnen en verhalen. Mensen inspireren of aan het denken zetten, daar doe ik het voor. Het liefst zet ik die woorden op papier. Al praat ik ook graag over dingen die me bezig houden.  

h_stylo-bille-849-nespresso-edition-limi
maple tree.png

Tot twee jaar geleden was ik journalist en schreef ik over internationale politiek. Een leuke job waar ik een pak boeiende mensen leerde kennen, veel nieuwe dingen leerde en verdraaid snel leerde typen.

 

Maar diep vanbinnen ben ik meer activist dan neutrale waarnemer. Ik hou ervan om dingen in beweging te zetten. 

 

Milieu en klimaat zijn de thema’s bij uitstek die me ’s nachts wakker houden. Ik ben een optimist, maar besef dat we de komende jaren stevig aan de boom moeten schudden.

Ik ben een copywriter met een missie. Ik geloof dat mijn pen mee het verschil kan maken. Ik switch makkelijk van een serieuze schrijfstijl naar een pakkend verhaal of een wervende tekst met een leuke kwinkslag. Als journalist heb ik talloze interviews en reportages achter m'n naam staan. 

Intussen leen ik mijn pen aan SDG Nederland, de netwerkorganisatie rond de Duurzame Ontwikkelingsdoelen in Nederland. Daarnaast werk ik als freelance tekstschrijver.

Hebt u zo'n boodschap met een positieve impact die u graag foutloos en professioneel verpakt de deur wil uitsturen. Mail of bel me, en we bespreken het samen. 

boot II.png